reserveren-normaal.jpg

beschikbaarheid.jpg

Taxi en tafel reserveren

Diner Restaurant

Dineren in ons restaurant is puur genieten! Van onze culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren we vegetarische gerechten en houden we rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan uw bezoek aan ons door te geven.)

Ons keukenteam staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten. "Bij voorkeur maak ik alles zelf: vers getrokken bouillon, huis gerookte zalm en huis gemaakte paté. Wij halen zoveel mogelijk verse producten uit het Vechtdal.  Wild in het seizoen komt zelfs van het landgoed waar Herberg de Klomp op gevestigd is: Landgoed Vilsteren. Elke dag is het weer een verrassing met welke producten wij mogen werken" aldus onze chef.

Indien gewenst serveren wij u met zorg geselecteerde wijnen passend bij uw gerecht. Onze wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden. Wij maken een bewuste keuze voor kleine wijnhuizen waar nog met passie wijn wordt geproduceerd. Ons team vertelt u graag het verhaal achter deze wijnen.

Voor groepen vanaf 8 personen maken wij graag een arrangement op maat. Ons menu van de chef is hiervoor een geschikt uitgangspunt.

Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur. Wij nodigen u graag uit dit te komen ervaren.

Onderstaand vindt u de menukaart.

 

Dinerkaart                                                                                                                                          

Geachte gast,

Eten en drinken is meer dan "voeden" als eerste levensbehoefte. Het is beleving, samen genieten met en van elkaar. Genieten van eerlijke en verse seizoensproducten, bij voorkeur uit onze mooie streek.
Deze producten worden door onze koks met kennis en respect voor u bereid.

Herberg de Klomp is gelegen op Landgoed Vilsteren. Dit familielandgoed wordt zo duurzaam mogelijk beheerd met aandacht voor bodemvruchtbaarheid en biodiversiteit. Op basis van dit uitgangspunt worden op het landgoed streekproducten gemaakt onder het merk Landgoed Vilsteren. Een deel van onze producten komt direct van het landgoed. Gerechten waarin producten afkomstig van Landgoed Vilsteren zijn verwerkt worden aangeduid met het wapen van Landgoed Vilsteren.

 

WIJNARRANGEMENT                                  BIERARRANGEMENT

Een bijpassend glas wijn bij elk gerecht         Een bijpassend glas bier bij elk gerecht
Per glas € 5,75                                            Per glas € 3,50

 

Menu van de chef  

Een wisselend menu samengesteld door onze chef-kok, geïnspireerd op het seizoen met de voorkeur voor streekgebonden- en boerenproducten.

3 gangen € 36,50 | 4 gangen € 43,50 | 5 gangen € 49,50 | 6 gangen € 59,50

 

Onze all-in arrangementen  

(Alleen per tafel te bestellen)

  zo t/m do vr & za

3 gangen all-in

Aperitief, 3 gangen chefsmenu, huiswijnen, pilsener, fris, ijswater, aangeklede koffie

€ 47,95 € 52,50

4 gangen all-in

Aperitief, 4 gangen chefsmenu, huiswijnen, pilsener, fris, ijswater, aangeklede koffie

€ 57,95 € 62,50

5 gangen all-in

Aperitief, 5 gangen chefsmenu, huiswijnen, pilsener, fris, ijswater, aangeklede koffie

€ 67,95 € 72,50

6 gangen all-in

Aperitief, 6 gangen chefsmenu, huiswijnen, pilsener, fris, ijswater, aangeklede koffie

€ 77,95 € 82,50

 

Voorgerechten

Chef's voorgerecht  Wisselend voorgerecht van onze chef € 10,75
Pastinaak  Pastinaak | mousse van Swarte Toer | paddenstoelen € 9,75
Vechtdalrund Vechtdalrund | caponata | chorizo | overjarige Heileuver kaas € 10,75
Eend Rilette van eend | cranberry | schorseneren € 9,75
Wildpaté  Wildpaté | appel | witlof | kastanje € 9,75
Schol Mabré van schol | tomaat | olijf | dille  € 10,75

Tussengerechten

Chef's tussengerecht Wisselend tussengerecht van onze chef € 10,75
Langoustine bouillon Langoustine bouillon | aubergine | selderij € 9,75
Bospaddenstoelen  Cappucino van bospaddenstoelen | beukenzwam | aardappel € 8,75
Ui  Gepofte ui | schapenkaas | couscous | paprika € 8,75

Hoofdgerechten

Chef's vleesgerecht Wisselend vleesgerecht van onze chef € 21,75
Rund Blonde d'Aquitaine rund | bospaddenstoelen | cashel blue € 22,75
Wildstoof  Wildstoof | kastanje | rode kool | appel € 21,75
Chef's visgerecht Wisselend visgerecht van onze chef € 21,75
Kabeljauw Kabeljauwfilet | peterselie | ansjovis | gepofte knoflook  € 19,75
Chef's vegetarisch gerecht Wisselend vegetarisch gerecht van onze chef € 19,75
Zoete aardappel  Taart van zoete aardappel | walnoten | olijven | shiitake van Menno Haveman € 19,75

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, huisgemaakte vruchtencompote en bijpassend garnituur op het bord.

Bijgerechten

  • Gebakken aardappelen € 2,50
  • Frites € 2,50

 

Desserts

Chef's dessert Wisselend dessert van onze chef € 9,75
Peer Peer | frangipane | geroosterde amandelschaafsel | lemon curd € 8,75
Crème brûlée Crème brûlée van vlierbes | verveine | cranberry € 8,75
Cheesecake Pruimen cheesecake | yoghurt | karamel van gecondenseerde melk € 9,75
Kaas Kaasplateau van diverse streek- en internationale kazen met honing en kletzenbrood € 12,50
Koffie compleet Koffie of thee met 3 bonbons van Homemade Chocolate en een digestief naar keuze € 7,95

 

*gerechten met een  kunnen met uitsluitend vegetarische ingrediënten bereid worden

Niet alle ingrediënten zijn weergegeven op onze kaart. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën geeft u dit dan aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.


Kindermenu

Bekijk hier ons kindermenu.